Waarom zou ik hier mijn gegevens invullen en wat doet Bonmama met mijn gegevens?

Deze website is volop in ontwikkeling, zowel in functionaliteit als de hoeveelheid beschikbare gegevens. Ik wil graag in contact met U komen om van U te leren met welke zoekvragen U zit en wat ik moet doen om er voor te zorgen dat uw vraag gemakkelijk beantwoord wordt.

Hier is mijn voorstel: Geef hier minimaal uw mail adres op en stuur mij elke keer indien uw vraag niet (volledig) beantwoord wordt, mij een bericht. Als ik dan vaststel dat de door U gezochte gegevens wel beschikbaar zijn, maar dat U ze niet zelf heeft kunnen vinden, dan zal ik mijn hersenen pijnigen hoe ik de website aan pas, zodat U een soortgelijke vraag de volgende keer wel zelfstandig kunt laten beantwoorden.

Tevens zal ik U op de hoogte houden van belangrijke aanpassingen een de website en aan de verzamelingen.
Zo is één van mijn eigen wensen dat ik U in de gelegenheid ga stellen op deze pagina een lijst op te geven van HBSN-nummers van historische personen waarvan U de geschiedenis wilt volgen. Telkens als deze persoon in een van de bronnen wordt gekoppeld aan de Genealogische Database krijgt U daarvan bericht, zodat U de tijdslijn van deze persoon verder kunt verrijken.

Verder zal ik uw persoonlijke gegevens op geen enkele wijze gebruiken of in de openbaarheid brengen

Helmuth Rijnhart
Historische Vereniging Avereest